
I rok studiów
-
Alternatywne modele żywienia
-
Analiza sensoryczna żywności
-
Aplikacje EBM
-
Bezpieczeństwo i higiena pracy
-
Biochemia kliniczna chorób dietozależnych
-
Bioetyka
-
Ekologia i ochrona środowiska
-
Enzymologia
-
Epidemiologia i demografia żywieniowa
-
Ergonomia
-
Europejskie zdrowie publiczne
-
Fizjologia żywienia
-
Gerontologia społeczna i kliniczna
-
HACCP
-
Jakość i bezpieczeństwo żywności
-
Język obcy
-
Metodologia badań naukowych
-
Metodyka i ewaluacja programów edukacyjnych
-
Mikrobiologia medyczna
-
Nowoczesne technologie informacyjne
-
Nutrigenomika
-
Patofizjologia kliniczna chorób metabolicznych
-
Patomorfologia kliniczna corób dietozależnych
-
Podstawy metodyki analizy składu ciała
-
Polityka wyżywienia
-
Polskie i europejskie ustawodawstwo żywieniowe
-
Praktyka szpital dorosłych
-
Praktyka w poradni dietetycznej
-
Praktyka w zakładach żywienia zbiorowego
-
Psychodietetyka kliniczna
-
Ratownictwo medyczne
-
Środki farmakologiczne wspomagające kondycję fizyczną
-
Statystyka w dietetyce
-
Szkoła promująca zdrowie
-
Sztuka kulinarna
-
Trening funkcjonalny
-
Trening kompetencji interpersonalnych
-
Ziołolecznictwo
-
Żywienie w prewencji chorób dietozależnych
-
Żywienie w szpitalu i pozaszpitalne
Studenci i doktoranci
Kalendarz
Kwiecień 2021
Pon | Wto | Śro | Czw | Pią | Sob | Nie |
01 | 02 | 03 | 04 | |||
05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |