
I rok studiów
-
Anatomia człowieka
-
BHP
-
Biochemia ogólna i żywności
-
Chemia ogólna
-
Chemia żywności
-
Etyka
-
Fizjologia Człowieka
-
Histologia
-
Język obcy
-
Medyczna informacja naukowa
-
Mikrobiologia ogólna i żywności
-
Obsługa konsumenta
-
Ogólna technologia żywności
-
Podstawy żywienia człowieka
-
Praktyka technologia potraw
-
Praktyka wstępna szpital
-
Promocja zdrowia
-
Propedeutyka medycyny
-
Przechowalnictwo żywności
-
Socjologia medycyny
-
Technologia gastronomiczna
-
Technologie informacyjne
-
Towaroznawstwo żywności
-
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
-
Zaburzenia odżywiania
-
Żywienie człowieka i dietetyka
-
Żywność funkcjonalna
Studenci i doktoranci
Kalendarz
Kwiecień 2021
Pon | Wto | Śro | Czw | Pią | Sob | Nie |
01 | 02 | 03 | 04 | |||
05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |