
Polifenole obecne w żywności jako modulatory peroksydazy tarczycowej (TPO) wielokierunkowej aktywności biologicznej - połączone badania in vitro i in silico
PROJEKT OPUS 17
Nr rejestracyjny: 2019/33/B/NZ9/02186
Kierownik zespołu badawczego UML: dr hab. n. farm. Agnieszka Kaczor, prof. uczelni, Katedra i Zakład Syntezy i Technologii Chemicznej Środków Leczniczych
Projekt realizowany w ramach konsorcjum:
Lider: Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Kierownik projektu: prof. dr hab. Urszula Gawlik-Dziki
Partner: Uniwersytet Medyczny w Lublinie, Wydział Farmaceutyczny
Kwota dofinansowania dla UML: 101 720 PLN
Czas realizacji: 25.02.2020 r. - 24.02.2025 r.
Nauka
Kalendarz
Kwiecień 2025
Pon | Wto | Śro | Czw | Pią | Sob | Nie |
01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | |
07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |