
Wpływ suplementowania modelowego ciasta chlebowego wybranymi kwasami fenolowymi na strukturę białek glutenowych.
PROJEKT OPUS 18
Nr rejestracyjny: 2019/35/B/NZ9/02854
Kierownik zespołu badawczego UML: prof. dr hab. n. chem. Emilia Fornal, prof. uczelni, Zakład Bioanalityki
Projekt realizowany w ramach konsorcjum:
Lider: Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN
Kierownik projektu: dr hab. Agnieszka Nawrocka
Partner: Uniwersytet Medyczny w Lublinie, Wydział Biomedyczny
Kwota dofinansowania dla UML: 1 611 300 PLN
Czas realizacji: 01.09.2020 r. - 31.08.2023 r.
Nauka
Kalendarz
Czerwiec 2023
Pon | Wto | Śro | Czw | Pią | Sob | Nie |
01 | 02 | 03 | 04 | |||
05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |