
II rok studiów
-
Alergie i nietolerancje pokarmowe
-
Biotechnologia żywności
-
Egzamin dyplomowy
-
Elemety diagnostyki internistycznej w dietetyce
-
Farmakoterapia chorób dietozależnych
-
Fizjoterapia i rehabilitacja w otyłości
-
Interakcje żywność suplement lek
-
Język obcy
-
Metodologia badania postaw i zachowań zdrowotnych
-
Nutrigenomika
-
Praktyka szpital dziecięcy
-
Profilaktyka uzależnień
-
Przygotowanie do rynku pracy
-
Seminarium dyplomowe
-
Socjologia w medycynie i zdrowiu publicznym
-
Suplementy diet
-
Technologia mięsa
-
Technologia mleka
-
Technologia produktów roślinnych
-
Technologiczne projektowanie zakładów gastronomicznych
-
Teoria i praktyka marketingu w ochronie zdrowia
-
Wybrane zagadnienia marketingu x w działalności dietetycznej
-
Zafałszowania żywności
-
Zakładanie i prowadzenie jednoosobowej działalności gospodarczej
-
Zastosowanie diagnostyki USG w dietetyce praktycznej
-
Żywienie dziecka chorego
-
Żywienie kliniczne
-
Żywienie kobiet w okresie prokreacji
-
Żywienie w chorobach endokrynologicznych
-
Żywienie w zaburzeniach rozrodu
Studenci i doktoranci
Kalendarz
Maj 2022
Pon | Wto | Śro | Czw | Pią | Sob | Nie |
01 | ||||||
02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 |
09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |